Pagina wordt geladen ...

Fonville kent een lange historie. En daar zijn we trots op! In de afgelopen decennia zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat zich, naast het leveren van een uitstekende kwaliteit, kenmerkt door haar grote ontzorgend vermogen.

Over Fonville

Onze ruim 1600 medewerkers werken, iedere dag opnieuw, samen aan een schone, gezonde en prettige omgeving. Op de werkvloer bij de klant of werkzaam op één van onze kantoren: de mensen van Fonville zijn zonder uitzondering professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor hun werk. De langdurige relatie die we met veel van opdrachtgevers hebben, is daarvan het bewijs!

Download de referentiematrix


Algemene schoonmaak, de schoonmaak van vakantiewoningen en -bungalows, gevelreiniging, glasbewassing en bouwopleveringsschoonmaak, ongediertebestrijding en facilitaire diensten: je komt ons overal tegen waar het echt goed schoon en geregeld moet zijn. Fonville is voorzien van de ISO 9001- en VCA certificering en sinds 1 januari 2013 in het bezit van het OSB Keurmerk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vormt een onderdeel van ons beleid. We hebben daarom een MVO Zelfverklaring opgesteld conform de ISO26000.
 

 

Solide basis, kwaliteit, vertrouwen en korte lijnen

Wanneer je kiest voor de dienstverlening van Fonville, kies je niet alleen voor schoon. Je kiest ook voor een solide basis, kwaliteit, vertrouwen en betrokkenheid. Met onze vijf vestigingen verspreid over het land, zijn onze medewerkers altijd dichtbij.

Onze platte organisatiestructuur met korte lijnen zorgt ervoor dat onze medewerkers snel en adequaat geïnformeerd worden. Het spreekt voor ons vanzelf dat we doen wat we beloven; afspraken nakomen zit gebakken in het DNA van Fonville.

Fonville investeert in haar medewerkers

Bij Fonville investeren we in onze mensen. De medewerkers van Fonville zijn altijd goed opgeleid en getraind. Naast de opleiding volgens de brancherichtlijnen, volgen zij e-learning modules en vinden regelmatig trainingen op de werkvloer plaats.

Ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden

Onze objectleiding volgt daarnaast een speciaal opleidingsprogramma waarin veel aandacht besteed wordt aan de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden; hiermee zijn we uniek in de branche!

Fonville Connect App

Onze 1.600 medewerkers zijn met elkaar verbonden door onze interne ‘Fonville Connect App’; een levendige omgeving waarmee we snel en efficiënt met onze collega’s kunnen communiceren.

Facility app

Voor onze opdrachtgevers hebben we de ‘Facility-app’ beschikbaar. Hierin noteren we (digitaal) alle afspraken, geven we inzage in onze kwaliteitschecks, rapportages en interne formulieren en kunnen we desgewenst het ‘schoonmaak-logboek’ opnemen. De ‘Facility-app’ zorgt maakt alle informatie rondom onze dienstverlening realtime beschikbaar. Dat werkt super handig!

Bekijk onze dienstenLees onze referenties