Over Fonville Schoonmaak­bedrijven

 

Over ons

Onze mensen zijn zonder uitzondering zeer vakbekwaam. Ze hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hart voor hun werk. Schoonmaken kan iedereen, maar professioneel schoonmaken is een vak apart wat aan onze medewerkers toevertrouwd is.

Samen werken met Fonville, betekent “Samen Uitblinken”. Sinds 1972 maakt Fonville schoon. Écht schoon. Van familiebedrijf opgericht in 1972 tot toonaangevend schoonmaakbedrijf met zes vestigingen door heel Nederland. Iedere dag opnieuw werken ruim 1.200 medewerkers aan een schone, gezonde en prettige leefomgeving. De langdurige relatie die we met veel van onze opdrachtgevers hebben, is daarvan het bewijs!

Onze Fonvillers

Fonville werkt met vakkundige en flexibele aanpakkers. Medewerkers die oog voor uitstraling in elk detail hebben.

We werken met mensen die kwaliteitsgericht, klantgericht en betrouwbaar zijn. Doormiddel van onze eigen Fonville Academie investeren wij veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. We investeren niet alleen in vakkundig schoonmaken, maar ook in gezond en veilig werken, sociale omgang en het zelfstandig en pro-actief kunnen handelen.

 

 

 

 

Snel én efficiënt

Onze organisatie kent korte lijnen. We zijn onder andere met elkaar verbonden door onze ‘Fonville Uitblinkers App’. Hiermee kunnen we snel én efficiënt met elkaar communiceren en delen we alle relevante informatie met al onze medewerkers.

Voor onze opdrachtgevers hebben we de Fonville ‘Facility-app’ beschikbaar. De Fonville Facility App is het meest geavanceerde App-platform in de schoonmaakbranche. We gebruiken de Fonville Facility App voor het vastleggen, registreren, controleren en verantwoorden van deze afspraken. We geven opdrachtgevers inzage in onze kwaliteitschecks, rapportages, interne formulieren en het ‘schoonmaak-logboek’.

Missie: Samen Uitblinken

Het is onze missie om onze opdrachtgevers en medewerkers te laten uitblinken!

Fonville is een landelijke schoonmaakorganisatie met een sterk regionaal karakter. Onze deskundige, klantgerichte en flexibele medewerkers zorgen voor de beste resultaten.

Wij zijn een mensgerichte en innovatieve partner met oog voor duurzaamheid en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Samenwerken met Fonville betekent ‘Samen Uitblinken’.

Visie

Door samen met onze opdrachtgevers en medewerkers uit te blinken, willen wij een bijdrage leveren aan een schone en duurzame leefomgeving.

 

 

3 Zekerheden

We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daar kunnen onze opdrachtgevers van op aan. De drie zekerheden van Fonville zijn; Vakmanschap, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen.

 

 

De borging van Fonville!

Bij Fonville is afspraak = afspraak. Om de gemaakte afspraken te borgen en continue te optimaliseren hanteren wij ons Borgingsmodel. Het borgingsmodel is opgenomen in de DNA van de organisatie.

Faciliteren: We zorgen dat elke medewerker over de juiste kennis, vaardigheden en tools beschikt om te kunnen uitblinken. Wij investeren door onze Fonville Academie veel in de ontwikkeling van onze medewerkers en zorgen dat zij met uitsluitende de beste en duurzaamste materialen en middelen veilig en gezond kunnen werken.

Erbij zijn: Schoonmaken is mensenwerk. Onze leidinggevenden en ons management is zeer frequent op de werkvloer aanwezig. Zij zien wat er gebeurt en sturen daar waar nodig direct bij.

Meten: Meten is weten. Wij maken gebruik van verschillende kwaliteitscontrolesystemen, waaronder onze eigen Fonville Facility App. Aan de hand van uitgebreide business intelligence tools analyseren wij de verkregen data.

Verbeteren: Het proces staat nooit stil. Wij analyseren de verkregen data en gebruiken de opgedane kennis van onze medewerkers uit het werkveld om onze processen continu te optimaliseren en te verbeteren.