Referenties

 

 

 

 

SNA Europe

SNA Europe in Helmond: het distributiecentrum voor het verzenden van handgereedschappen door heel Europa. Met ruim 18.000 verschillende artikelen is het Limburgse bedrijf hét startpunt voor leveringen aan bouwmarkten, dealerbedrijven en speciaalzaken. Vanuit de verschillende productielocaties worden de professionele Bahco handgereedschappen naar Helmond verscheept om vanuit daar hun weg verder in Europa te vinden.

 

 

corner image

Lavans

Lavans is ooit begonnen als wasserij Wilhelmina en uiteindelijk uitgegroeid tot een innovatief en actief bedrijf: expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne. Het familiebedrijf, dat sinds 1928 bestaat, werd in 2016 uitgeroepen tot de op één na beste wasserij ter wereld; onlangs leverde het bedrijf een compleet vernieuwde cleanroom op. Hier wordt o.a. specifieke kleding, waaronder bedrijfskleding die in de farmacie wordt gebruikt, gereinigd en stofvrij verpakt. Een bijzonder specialisme, waarbij ook de betreffende ruimte op een afwijkende manier schoongemaakt moet worden. Lavans schakelde hiervoor de hulp in van Fonville.

 

corner image

Unigarant

Unigarant (100% dochter van ANWB) start als ‘Garant’ in 1971 met haar activiteiten op het gebied van verzekeren. Enkele maanden daarna wordt het bedrijf aan het Amsterdamse Rokin omgedoopt tot ‘Unigarant’. In 1977 vindt de verhuizing naar het Drentse Hoogeveen plaats. Unigarant verkoopt dan niet alleen meer verzekeringen via ANWB, maar ook via andere kanalen, zoals tweewielerzaken, assurantietussenpersonen en reisbureaus. Het bedrijf maakt een forse groei door en een uitbreiding van de kantoorruimte is gewenst. In 2018 opent het vernieuwde hoofdkantoor haar deuren en prijkt trots het logo van ANWB Unigarant op de gevel. Fonville ‘reist’ al sinds de tachtiger jaren van de vorige eeuw mee met de Hoogeveense onderneming.

 

corner image